LÖSHOPPNING

LÖSHOPPNING PÅ LENA PRÄSTGÅRD

Hej igen! Nu är det nytt år och en ny vår att se fram emot. Vi är några som har  ambition att visa våra 3- åringar på 3-årstest i vår. Vi ordnar därför 4 tillfällen i mars och april för löshoppning så att din unghäst och du ska känna er bekanta med vad som ska göras. Kom och träna på Lena Prästgård under ledning av Katarina Bonde.
Fokus är att träna din unghäst inför 3-årstest, men vill du delta med en äldre häst går det också bra. Om du inte ska var med på 3-årstest men ändå vill löshoppa så är du också välkommen! Skriv i anmälan om du har en 3-åring eller hur gammal den är. Katarina har lång erfarenhet i tränarrollen och har själv tävlat svår klass i hoppning.
Med erfarenhet och lugn guidar hon våra hästar till bra upplevelser så att dem blir väl förberedda till vårens 3-årstest. Vill du läsa mer om Katarina så besök hennes hemsida http://stallkatarinabonde.se

Vårens träningstillfällen är:

Söndag 4 mars 10-12

Söndag 18 mars 10-12

Söndag 15 april 10-12

Söndag 22 mars 10-12


Vi har  2 hästar i ridhuset tillsammans så att de har sällskap.
Räkna med att det tar ca 30 minuter för två. Ni får skritta fram utanför ridhuset på vår gårdsplan. Har du inte varit hos oss tidigare så läs på vår hemsidawww.lenaprastgard.se om ridhuset och parkeringen. Priset för dessa tillfällen är 400kr/häst/gång om du anmäler dig till alla tre eller fyra tillfällen. Det inkluderar även ridhusavgiften och förutsätter att vi blir minst 6 hästar.

Anmäler du dig till enstaka gånger är priset 500kr/gång. Bindande anmälan gäller och inbetalning görs till vårt BG 5412-9028 när du har fått mail att du har kommit med. Om du har frågor så kontakta mig, PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmNpbmFAbGVuYXByYXN0Z2FyZC5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5jaW5hQGxlbmFwcmFzdGdhcmQuc2U8L2E+ Välkommen med din anmälan!


Foto: Medin Dressage
DRESSYR MED JONATHAN MEDIN

Jonathan håller återkommande träningar hos oss.  Nästa tillfälle blir lördagen den 10/2-2018. Vill du vara med så kontakta Cina PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmNpbmFAbGVuYXByYXN0Z2FyZC5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5jaW5hQGxlbmFwcmFzdGdhcmQuc2U8L2E+.  Pris 500kr samt ridhusavgift 140kr om du inte har terminskort. Meddela när du helst vill rida. Bindande anmälan gäller, även för ridhusavgiften. Välkommen!


Foto: Gunnel Hedberg
DRESSYR MED ULF LIND

Ojämna veckor på onsdagar mellan kl 16.00-22.00. Terminen startar onsdagen den 17/1 2018  och du förbinder dig för 4 ggr i taget. Du kan också ställa dig på reservlista och ta sporadiska återbud. Meddela Cina PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmNpbmFAbGVuYXByYXN0Z2FyZC5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5jaW5hQGxlbmFwcmFzdGdhcmQuc2U8L2E+ om du vill vara med eller stå på reservlista. Pris 400kr för 30minuter,alternativt 600kr för 45 minuter.  Ridhusavgift tillkommer med 140kr om du inte har terminskort eller står uppstallad hos oss.


Foto: Gamvik
DRESSYRTRÄNING MED YLVA ODELBERG

Ylva Odelberg är B-tränare i dressyr med tävlingsmeriter upp till internationell GP och GP-Kür med placeringar. Ylva tränar själv regelbundet för Tinne och Carro Carlstedt. Vid sidan av dressyren är hon företagare med gård i Skyttorp utanför Uppsala där hon bedriver utbildning, inridning samt avel i mindre skala.
Bla har Ylva två svårklasshästar som hon tävlar aktivt. Ylva är också Leg Djurskötare och arbetar halvtid på Stordjurskliniken på UDS. Vill du träna för Ylva så har hon träningar på torsdagkvällar hos oss. Ta kontakt med Maria Nilsson maria.nim@live.com så planerar hon in dig i schemat.

DRESSYRTRÄNING MED KARIN ÖLJEMARK

Karin har träningar hos oss varannan onsdag, jämna veckor. Du rider 60 minuter tillsammans med en annan ryttare, alternativt 30 minuter enskilt.
Priset är 600kr samt ridhusavgift 140kr. Om du vill vara med eller stå på reservlistan så kontaktar du Maria Nilsson, maria.nim@live.com.
Du kan läsa mer om Karin under "Tränare".