TRÄNARE

Tränarna som undervisar i vårt ridhus har detta som sitt arbete. De har F-skattsedel och när du betala till dem så vet du att de skattar för sina inkomster. Vi tycker att det är viktigt att du får hjälp av utbildade tränare och att de inte gör detta svart. Vi driver vår anläggning seriöst och skattar för våra inkomster.

YLVA ODELBERG

Ylva Odelberg är B-tränare i dressyr med tävlingsmeriter upp till internationell GP och GP-Kür med placeringar. Ylva tränar själv regelbundet för Tinne och Carro Carlstedt. Vid sidan av dressyren är hon företagare med gård i Skyttorp utanför Uppsala där hon bedriver utbildning, inridning samt avel i mindre skala.
Bla har Ylva två svårklasshästar som hon tävlar aktivt. Ylva är också Leg Djurskötare och arbetar halvtid på Stordjurskliniken på UDS. Vill du träna för Ylva så har hon träningar på torsdagkvällar hos oss. Ta kontakt med Maria Nilsson maria.nim@live.com så planerar hon in dig i schemat.

ULF LIND

Är sedan 1984 auktoriserad/svensk ridlärare level 3. Under åren 1984 - 1985 var Ulf beridarelev under Hans Wikne. Mellan åren 1985 - 1992 var han ridskolechef vid Tierps Ryttarklubb. Från 1992 bedriver Ulf  verksamhet i egen regi på sin anläggning i Tierp och åker runt och undervisar. Ulfs hemsida: http://www.ulflind.se

Dressyrträning för Ulf Lind ojämna veckor onsdagar. 17.00-21.30. Meddela PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmNpbmFAbGVuYXByYXN0Z2FyZC5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5jaW5hQGxlbmFwcmFzdGdhcmQuc2U8L2E+  du vill vara med eller bara stå på reservlista. Du rider för Ulf  i 30 minuter för 400kr, eller 45 minuter för 600kr.  Ridhusavgift 140kr tillkommer för de som inte är uppstallade på gården eller har terminskort.JONATHAN MEDIN

Jonathan Medin driver sin egna verksamhet MedinDressage på Hormesta Säteri utanför Enköping. Framför allt har han stor rutin vad det gäller utbildning av unga hästar, men tränar och tävlar allt från 3-åringar till etablerade tävlingshästar. Jonathan har arbetat som beridare i Sverige, Tyskland och USA. På http://www.medindressage.se kan ni läsa mer om Jonathan och hans verksamhet. Om du vill träna för Jonathan anmäler du dig till PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmNpbmFAbGVuYXByYXN0Z2FyZC5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5jaW5hQGxlbmFwcmFzdGdhcmQuc2U8L2E+. Info om när Jonathan kommer hittar du under Aktiviteter på hemsidan.

KARIN ÖLJEMARK

Karin har sin bakgrund som utbildad beridare i Tyskland under 18 år, varav hon under 10 år drev egen anläggning med utbildning och tävlingsstall. Hennes erfarenheter går från unghästchampionat tom internationell Grand Prix. Aktuella hästar för Karin är Samson som hon vann Falsterbo Scandinavian Open med för 6-åringar 2015. Laluna Louise som blir 7 år i år gick också Falsterbo och Flyinge.
Karin bygger just nu upp ett träningscentrum på sin gård Velaro utanför Enköping.
Bredvid dressyren är Karin utbildad Coach, specialiserad på prestationscoaching, stresshantering och gruppdynamik. Hon driver bredvid dressyren konsultfirman LexEQ Consulting. www.lexeq.

Du rider tillsammans med en till ryttare i 60 min eller enskilt i 30 minuter. Priset är 600kr inkl moms per tillfälle. Ridhusavgift tillkommer med 140kr. Om du är intresserad av att träna för Karin kan du ta kontakt med Maria Nilsson maria.nim@live.com.