LÖSHOPPNING VÅREN 2019
Kom och träna löshoppning med din häst på Lena Prästgård! Vi arrangerar 4 tillfällen under våren under ledning av Katarina Bonde. Fokus är att träna din unghäst inför 3-årstest, men vill du delta med en äldre häst eller ponny går det också bra. Skriv då i anmälan att du inte har en unghäst.
Katarina har lång erfarenhet i tränarrollen och har själv tävlat svår klass i hoppning. Med erfarenhet och lugn guidar hon våra hästar till bra upplevelser så att dem blir väl förberedda till vårens 3-årsbedömning. Vill du läsa mer om Katarina så besök hennes hemsida https://stallkatarinabonde.se
Vårens träningstillfällen är:

Söndag 14 april 10-12
Söndag 5 maj      10-12

Ni får skritta fram utanför ridhuset på vår gårdsplan. Har du inte varit hos oss tidigare så läs på vår hemsida www.lenaprastgard.se om ridhuset och parkeringen. Du behöver ha två medhjälpare till hands för att kunna föra hästen framåt under löshoppningen.
På 3-årsbedömningen är man 3 i ringen tillsammans med hästen. De som hanterar hästen ska ha hjälm på sig i ridhuset.

Priset för dessa tillfällen är 450kr/häst/gång. Det inkluderar ridhusavgiften, tränare, milersättning och förutsätter att det blir minst 6 hästar per tillfälle.
Bindande anmälan gäller och inbetalning görs till vårt BG 5412-9028 när du har fått mail att du har kommit med.
Om du har frågor så kontakta mig, cina@lenaprastgard.se  0708-252828.

Varmt välkommen!
Önskar Cina, Ove Stenson och Katarina


Foto: Medin Dressage
DRESSYR MED JONATHAN MEDIN

Jonathan håller återkommande träningar hos oss.  Nästa tillfälle är tisdagen den 9 april från kl 16 och framåt. Vill du vara med så kontakta Cina PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmNpbmFAbGVuYXByYXN0Z2FyZC5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5jaW5hQGxlbmFwcmFzdGdhcmQuc2U8L2E+.  Pris 500kr samt ridhusavgift 140kr om du inte har terminskort. Meddela när du helst vill rida. Bindande anmälan gäller, även för ridhusavgiften. Välkommen!


Foto: Gunnel Hedberg
DRESSYR MED ULF LIND

Ojämna veckor på onsdagar mellan kl 16.00-22.00. Terminen startar onsdagen den 16 januari och du förbinder dig för 4 ggr i taget. Du kan också ställa dig på reservlista och ta sporadiska återbud. Meddela Cina PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmNpbmFAbGVuYXByYXN0Z2FyZC5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5jaW5hQGxlbmFwcmFzdGdhcmQuc2U8L2E+ om du vill vara med eller stå på reservlista. Pris 400kr för 30minuter,alternativt 600kr för 45 minuter.  Ridhusavgift tillkommer med 140kr om du inte har terminskort eller står uppstallad hos oss.


Foto: Gamvik
DRESSYRTRÄNING MED YLVA ODELBERG

Ylva Odelberg är B-tränare i dressyr med tävlingsmeriter upp till internationell GP och GP-Kür med placeringar. Ylva tränar själv regelbundet för Tinne och Carro Carlstedt. Vid sidan av dressyren är hon företagare med gård i Skyttorp utanför Uppsala där hon bedriver utbildning, inridning samt avel i mindre skala.
Bla har Ylva två svårklasshästar som hon tävlar aktivt. Ylva är också Leg Djurskötare och arbetar halvtid på Stordjurskliniken på UDS. Vill du träna för Ylva så har hon träningar på torsdagkvällar hos oss. Ta kontakt med Maria Nilsson maria.nim@live.com så planerar hon in dig i schemat.