HA DIN HÄST HOS OSS!

I stallet har vi 12 boxar varav 10 st för uthyrning. Boxarna är 11 m2 stora,  alla med eget fönster. Stallet byggdes om 2007. Vi har bevarat den äldre atmosfären som stallet och hela gården har men samtidigt tänkt praktiskt så att det ska bli lättjobbat. Till uppstallningen hör uppvärmd sadelkammare där varje box har ett eget stort  sadelskåp. Vi har spolspilta med v/k vatten, varmt fikarum/kök och toalett med dusch. Torkrum för hästtäcken finns också. Kallförråd för extra täcken. Vi har stora hagar där hästarna går ensamma eller tillsammans om så önskas. En sjukhage (grus) finns att tillgå. Hästarna fodras 4ggr/dag. Fina ridvägar i närområdet. Tillgång till ridhuset (60x20) ingår.

I uppstallningspriset (6060kr inkl moms)  ingår utsläpp, intag, fodringar, vardagar samt 10 kg hösilage (80%TS). Helger och röda dagar samt juli månad hjälps vi åt på rullande schema.
Mineraler, och saltsten ingår i uppstallningen. Extra hösilage går att köpa till för de som vill. Strö köpes också till, vi har halmbädd på vintern och spån på sommaren. Vi köper halm lokalt så det blir ekonomiskt. Uppstallningspriset gäller året runt. På sommaren tar vi in hästarna på natten.